Functie zorgkundige

Zorgkundigen

Een dynamisch team van zorgkundigen zorgt voor jouw dagelijkse comfort en welzijn. Ze zijn sterke, vaste waarden in de residentie en staan heel dicht bij de bewoners.  

Onze zorgkundigen verlichten eigenlijk je zorgen: dankzij hun zachtaardige hulp en ondersteuning bij wassen, eten, verplaatsen .. kan jij je wat makkelijker focussen op wat het leven mooi maakt. 

jobs functie keuken en zaal

Keuken- en zaalteam

Het keukenteam bereidt onder leiding van de chefkok dagelijks alle maaltijden vers in een professioneel uitgeruste keuken. Daarbij wordt rekening gehouden met de HACCP-normen.  Samen met het zaalpersoneel zorgen we elke dag voor een gezellige restaurantervaring.

Bij emeis staat het keukenteam dicht bij de bewoners. Al is het maar om dagelijks de complimentjes over de lekkere gerechten in ontvangst te nemen en te luisteren naar jullie wensen! 

Functie paramedisch

Paramedisch team

Onze sterke paramedische teams, met kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en animatoren hebben een heel belangrijke missie: het versterken van de zelfredzaamheid van onze bewoners, de eigenwaarde en fysieke integriteit en het creëren van waardevolle menselijke momenten in elke dag. 

Dankzij hen blijf je fit in het hoofd, het hart en de ledematen! Daarvoor leren ze jou graag heel goed kennen. 

Functie onderhoud en techniek

Team onderhoud en techniek

Het team onderhoud en techniek zorgt voor residenties in ‘topvorm’. Ze maken van je nieuwe woonplek een nette thuis, waar alles werkt zoals het hoort. De ‘teamleader facility’ zorgt voor  de onderhoudswerkzaamheden, de ‘teamleader hospitality’ coördineert de onderhoudsmedewerkers en zorgt voor een gastvrije bediening in het restaurant en de bar.

Ze zijn een belangrijk deel van jouw dagelijkse entourage. Geniet van hun behulpzaamheid en het kleine babbeltje! 

Functie jobstudenten en stagiairs

Jobstudenten en stagiairs

Jobstudenten en stagiairs zijn een gewaardeerd onderdeel van onze lokale teams. Ze brengen extra energie en creativiteit in onze dagelijkse zorg- en dienstverlening. 

We leren van hun innovatieve inzichten en gunnen hen omgekeerd graag een blik op ons metier.  Via hen blijft onze organisatie in goed contact met het bruisende onderwijsveld. 

Functie Onthaal en administratie

Onthaal en administratie

Onze medewerkers aan het onthaal geven de gastvrijheid en professionaliteit van onze residenties een stem en een gezicht.  Bij hen kan je terecht voor vriendelijke, correcte en professionele opvolging van de contacten en afspraken.

Onze onthaalmedewerkers zijn ook een belangrijk aanspreekpunt voor je familieleden, ons lokaal medisch netwerk en iedereen die betrokken is bij de residentie.

Functie directie local management

Lokaal management

De directeur en zijn of haar lokaal managementteam is als de kapitein en de stuurlui. emeis is een hechte familie maar toch heeft elke residentie haar eigenheid en haar specifieke lokale verankering. Die wordt gedragen door de mensen van de lokale directie.   

Directeurs bij emeis zijn sterke persoonlijkheden, die klaarstaan voor hun collega’s, en die hun residentie als ‘goede huisvader’ of ‘goede huismoeder’ beheren. Met verantwoordelijkheid, betrokkenheid en liefde. Bij hen kan jij altijd terecht.

Functie HQ

Centrale teams op de hoofdzetel

Het managementteam en de diverse teams op de hoofdzetel zorgen ervoor dat onze collega's op het terrein zich kunnen concentreren op de zorg voor jou en de contacten met je familie en je medische omkadering. 

Op de hoofdzetel beheren we topics zoals kwaliteit, aankoop, HR, IT, Facility, Marketing & Communicatie, financiën en boekhouding, opvolging van wetgeving, de contacten met de overheden. De collega’s op de hoofdzetel staan daarbij dicht bij onze mensen op het terrein. Zo houden we de vinger aan de pols en begrijpen we elkaar goed.

Internationaal

Op zoek naar informatie over emeis Group op internationaal vlak? Of specifieke juridische of financiële informatie? Je vindt alles op de internationale website: https://www.emeis.com/