Vrijwilligers voor tevredenheidsenquête

Vrijwilligers gezocht voor hulp aan bewoners bij tevredenheidsbevraging

Voor heel wat residenties zijn we op zoek naar een toegewijde vrijwilliger, die bewoners helpt bij het deelnemen aan de tevredenheidsenquête. Deze jaarlijkse enquête is een unieke kans voor bewoners om hun feedback, positief en negatief, te geven. Wil jij slechtziende bewoners of bewoners die moeite hebben met schrijven, helpen met deze enquête?

Duur opdracht:

Tussen 1 en 30 oktober 2024 - aanwezigheden flexibel af te spreken met de lokale directie. 

Doelstelling:

Helpen van bepaalde bewoners bij het deelnemen aan de tevredenheidsenquête. 

Wie? 

Je bent nog niet verbonden aan een residentie en staat dus neutraal tegenover de residentie.
Je engageert je uitdrukkelijk en schriftelijk om je onpartijdig op te stellen. 
Je kunt werken met een tablet.
Je bent geduldig

Samenwerking

Je krijgt een vrijwillgerscontract.
Je krijgt een opleiding van een halve dag en wordt begeleid bij de eerste twee enquêtes.

Word jij de vrijwilliger-enquêteur van een residentie?

Contacteer ons
Vrijwilliger voor het leven - Volontaire pour la vie

Leven betekent meeleven. Meeleven met de maatschappij en de wereld. Naar concerten gaan. Een museum bezoeken. Door stad slenteren. Naar de markt gaan. Praten over wat je gezien of gedroomd hebt, vertellen over je herinneringen of gewoon eens goed zagen over het weer. Praten. Babbelen. Keuvelen. Da’s je voornaamste taak als #vrijwilligervoorhetleven bij emeis. Zo breng jij de buitenwereld bij emeis binnen. Want het leven is er om te delen.

Wat kunnen onze bewoners voor jou betekenen?

Vrijwilliger voor het leven - Volontaire pour la vie

Nergens is er meer levenservaring dan in een woonzorgcentrum. Onze bewoners vormen er letterlijk een levende bibliotheek. Ze hebben alles meegemaakt en gezien: de oorlog, de komst van de tv, het vrouwenstemrecht, de wereldexpo, de strafste sportprestaties en de mafste modetrends. Ze brengen die geschiedenis met plezier tot leven. Zelfs voor scholen en verenigingen. Bovendien kunnen ze ook veel dingen die wij gewoon niet meer kunnen: breien, schaken, foxtrotten en stoofvlees maken op grootmoeders wijze. Een connectie maken bij emeis verrijkt niet alleen hun leven maar zal ook jouw leven een stuk rijker maken. 

Word vrijwilliger voor het leven

Zorgen dat bewoners verbonden blijven met de wereld door met hen te praten, terwijl je samen tv kijkt, een koffie drinkt, een spelletje speelt, een eclair eet of de krant leest? Het leven is er om te delen. Iets voor jou? 

Kom langs in een emeis-residentie in jouw buurt
emeis Belgium, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1037 Alsembergsesteenweg, 1180 Ukkel, is verantwoordelijk voor deze verwerking, die tot doel heeft de vrijwilligers voor de activiteiten in de residenties te beheren, in overeenstemming met uw toestemming.
De gegevens die wij over u verwerken zijn die welke het mogelijk maken u te identificeren en die welke betrekking hebben op uw persoonlijk leven, met name uw interesses en uw dagen van beschikbaarheid.
Uw gegevens zullen gedurende 1 jaar worden bewaard, in digitale en papieren vorm. Aan het einde van deze periode wordt het verwijderd.
De ontvangers van uw gegevens zijn enkel de personen die daartoe gemachtigd zijn uit hoofde van hun functie binnen emeis Belgium: de directeur van de residentie waar u zal werken en de communicatiedienst van de hoofdzetel.
U hebt het recht van toegang tot de gegevens die op u betrekking hebben, om deze te laten corrigeren, wissen of overdragen, of om de verwerking ervan te beperken. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit.
U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken.
U mag deze rechten uitoefenen bij de Functionaris gegevensbescherming (DPO) van emeis Belgium door een e-mail te sturen naar dpo.be@orpea.net of per post op het volgende adres: emeis Belgium, Functionaris gegevensbescherming (DPO), Alsembergsesteenweg 1037, 1180 Brussel.