cohortzorg

Piekfijne hygiëne

Veilige omstandigheden voor warme zorg

Meer dan ooit is strikte hygiëne essentieel voor de bescherming van onze bewoners. Bij emeis gaan we tot het uiterste, voor een brandschone woonomgeving en een veilige zorg- en dienstverlening. Zo kunnen onze medewerkers met een gerust gemoed een warme thuis blijven creëren.

Ontdek meer
Wij zijn klaar voor u

Wij zijn klaar voor jou!

Verhuis in alle veiligheid

Soms ben je goed voorbereid op je verhuis naar een woonzorgcentrum. Soms gebeurt het heel plots. In elk geval: wij zijn klaar om je zo goed mogelijk te verwelkomen! Daarbij passen we een aantal strikte beschermende maatregelen toe, in het belang van jouw gezondheid en die van de andere bewoners. 

Ontdek meer
balneo therapie

Voortreffelijk welzijn

Reken op uitstekende zorg in de vorm van speciale zorgruimtes en therapieën. Denk hierbij aan balneotherapie, moderne kinezalen, knusse ontspanningsruimtes, snoezelruimtes ... Bovendien pakt emeis uit met een topomkadering voor mensen met Alzheimer.

Ontdek meer
Dementie afdeling verhoogd toezicht

Solide dementiebegeleiding

emeis onderscheidt zich evenzeer op vlak van dementiebegeleiding. Met snoezelruimtes, improvisatie-, muziektherapie- en dierentherapieworkshops ... En evengoed via fingerfood of ‘vingerhapjes’: ideaal om alle zintuigen te prikkelen (en de eetlust aan te wakkeren!).

Ontdek meer
Wonen en leven

Wonen én leven

Je geniet een ruime keuze aan verblijfsformules en diensten binnen een prachtige architectuur. Kenmerkend zijn de open ruimtes die baden in het licht, toegankelijke terrassen, tuinen, ... De perfecte omgeving om heerlijk te ontspannen en familie of vrienden uit te nodigen. Net zoals thuis!

Ontdek meer
voeding bediening2

Een ambitieus keukenteam

Maaltijden voor een optimale gezondheid

Onze chefs en hun teams toveren dagelijks verse, voedzame, gevarieerde maaltijden op tafel. En uiteraard met respect voor je dieet. Diëtisten helpen onze keukenteams om menu's en recepten bij te stellen, zodat bewoners in alle omstandigheden in optimale vorm blijven.

Ontdek meer
puzzelen

Veelzijdige animatie

Je goed in je vel voelen, daar draait het om. Dus voorzien we ook heel wat leuke activiteiten, zowel in groep als individueel. Uitstappen, feestjes, sport, optredens, buurtwerking ... zijn bovendien de ideale momenten om nieuwe vrienden te maken (of oude opnieuw tegen het lijf te lopen)! Trouwens, pik je straks je favoriete hobby terug op?

Ontdek meer
kinesitherapie

Kinesitherapie

Eigentijdse kine-aanpak

emeis gaat volledig voor actuele kinesitherapie met de modernste toestellen, in aangename ruimtes. 

Ontdek meer
emeis - Troeven : Niet-medicamenteuze behandelingen

Niet-medicamenteuze behandelingen

We vinden het belangrijk om ons zorgaanbod uit te breiden met niet-medicamenteuze therapieën. Denk maar aan kunst, muziek, sociaal contact of contact met dieren. We zijn ervan overtuigd dat deze momenten voordelen opleveren voor onze bewoners.

Ontdek meer