1. SOEPMARATHON

Met een grote soepactie zamelen we geld in voor het Internationale Rode Kruis. Onze chefs, medewerkers en zelfs bewoners maken heerlijke verse soep. emeis zorgt voor de verse groenten. Informeer dus zeker eens bij het woonzorgcentrum in de buurt wanneer jij jouw casserole kan laten vullen! 

Soepmarathon

2. NOODOPVANG

Elke residentie met beschikbare kamers of flats laat aan het lokale bestuur weten dat er een Oekraïns gezin welkom is om tijdelijk in onze residentie te verblijven, maaltijden inbegrepen. Hiervoor wordt natuurlijk goed gecommuniceerd met de bewoners en hun familie. 

3. JOBS

Waar mogelijk, bieden we ook jobs aan. We moeten natuurlijk wel rekening houden met de wettelijke diplomavereisten en het belang van taalkennis voor de onderlinge communicatie.

Solidariteit in beeld

emeis Belgium is bijzonder trots op de samenhorigheid en solidariteit in haar woonzorgcentra. Medewerkers, bewoners en hun families trachten hun steentje bij te dragen in deze verschrikkelijke oorlog. Diverse residenties vangen vandaag al enkele Oekraïense vluchtelingen op en de soepmarathon is volop aan de gang. Dat is echt "People for People".  

Ontdek in deze video wat Maurice en Stefan ervan vinden.