Warme zorg

“Als team staan we hier echt klaar voor onze bewoners. We staan erop om goede en vooral warme zorg te organiseren”, zegt Sarah. “Daarnaast helpt het ook wel dat we als team vaak veel plezier hebben, zowel onderling als met de bewoners.”

“Als team blijven we elke dag positief, al is het soms met een lach en soms met traan”
Sarah Crombez, medewerkster Hardoy
Ardoy behandeling

Afwisselend en uitdagend werk

“In het woonzorgcentrum komen we in contact met de bewoners met een hogere zorgvraag”, vervolgt Sarah. “We zien toch dat mensen vaak heel lang thuis proberen te blijven, waardoor de zorgvraag hoger en gecompliceerder is dan vroeger. In de assistentiewoningen hebben de bewoners ook een zorgvraag, maar toch een pak minder in verhouding. Daar is men nog vrij zelfstandig in het dagdagelijkse leven. Het is leuk om met beide groepen van zorgvragers te kunnen werken. Het maakt het werk ook afwisselend en het blijft uitdagend om verder te ontwikkelen als verpleegkundige.”

 

“Het is hier leuk werken en vertoeven”, besluit Sarah. “Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor verschillende mensen met verschillende zorgvragen. Als team blijven we elke dag positief, al is het soms met een lach en soms met traan.”

Ontdek alles over het woonzorgcentrum of de assistentiewoningen van Hardoy Ardooie.