Nodig je familie en vrienden uit

Bij emeis willen we een open huis creëren, waar iedereen op elk moment welkom is. Daarom moeten familie en vrienden zich niet aanpassen aan de bezoekuren, ze kunnen hun geliefde bezoeken wanneer het voor hen het best past. Zo ben jij altijd bereikbaar, net zoals je hen thuis zou uitnodigen. 

in het restaurant

Schuif mee aan tafel

Sociale contacten met familie en vrienden vind je uiteraard heel belangrijk. En dat weten we. Daarom zetten we graag een stoel aan tafel bij om je geliefden te laten meegenieten van ons restaurant. Of schenken we graag een koffie of biertje in de bar, ook ’s avonds. Want ook wij beseffen dat heel wat mensen graag nog even na het werk langskomen. En dat kan!

Corona - info

Omwille van de corona-pandemie kunnen bepaalde sociale activiteiten helaas niet plaatsvinden. Het mentale welzijn van al onze bewoners blijft natuurlijk wel prioritair. Onze residenties zoeken daarom voortdurend naar alternatieven om de gezellige sfeer en het contact met de families en vrienden van onze residenten te bewaren.

Wil je meer weten over het leven in een bepaalde residentie? Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen. Hier vind je snel al onze contactgegevens.