Snel weten of hier vrije plaatsen zijn?

Contacteer ons
Standing

Standing

Logeren zoals in een hotel, onder het waakzaam oog van een team dat altijd klaar staat.

Localisation

Locatie

Gelegen aan de ingang van het Ter Kamerenbos en vlakbij verschillende winkels; op verschillende manieren en gemakkelijk bereikbaar.

Cuisine

Keuken

Geraffineerde keuken die ter plaatse wordt bereid, zeer gevarieerde vervangingskaart, een chef met een luisterend oor voor de bewoners.

Assistentiewoningen of een woonzorgcentrum?

De assistentiewoningen "Domaine Churchill" en het woonzorgcentrum "Les Jardins de Longchamp" zijn twee emeis-residenties die ideaal gelegen zijn op 50m van het Terkamerenbos, vlakbij het commercieel centrum 'La Bascule' en de wijk 'Montjoie'. Wat maakt nu het verschil tussen de assistentiewoningen en het woonzorgcentrum? In deze video van regionale televisiezender BX1 (FR) lichten de directeurs het graag toe. Kom zeker eens op bezoek om jouw ideale woonoplossing te ontdekken.

Daarbovenop geniet je:

Een pak bijzondere diensten, standaard inbegrepen. Stuk voor stuk dragen ze bij tot een gemoedelijk verblijf in je eigen assistentiewoning.
Contacteer ons voor de prijs van je verblijf.
 

Infirmiers

Verpleegkundigen

Je kan rekenen op een team van onafhankelijke verpleegkundigen die gepersonaliseerde zorg aan huis aanbieden.
Sécurité

Veiligheid

De ontvangst gebeurt met de glimlach, in een warme sfeer.
Courts séjours

Kortverblijf

Je kan gebruikmaken van de appartementen voor kortverblijf in het geval van een revalidatie, een verblijf van een buitenlands familielid of om een appartement uit te proberen.
Parking sous-terrain

Ondergrondse parking

Komen je naasten op bezoek? Dan staan er diverse mogelijkheden voor het openbaar vervoer en staat er een ondergrondse parking ter beschikking.
Menu hôtelier

Hotelservice

Het restaurant, dat in 2018 werd vernieuwd, serveert je heerlijke, seizoensgebonden gerechten. Ook het ontbijt kan je in een aparte zaal nuttigen.
Je eigen meubelen

Je eigen meubelen

Om je eigen huiselijke omgeving te creëren, kan je kleine meubelen en decoratievoorwerpen meebrengen.
Des services sur mesure

Diensten

Om je dagelijkse leven gemakkelijker te maken, kun je een beroep doen op onze ruimere waaier van diensten: thuishulp en -verzorging, schoonmaak, vervoer... Aan jou de keuze! Ze dragen allemaal bij aan een aangenaam verblijf in onze assistentiewoningen.
Une gamme d’activité variée

Een gevarieerd activiteitenaanbod

Fysieke en intellectuele activiteiten, pianospelen, balneotherapie... Neem deel aan onze vele dagelijkse activiteiten, individueel of in groep. Je kunt ook genieten van de levendige en bruisende wijk Churchill.

We staan met de glimlach voor je klaar.

Contacteer ons voor de prijs van je verblijf.

Contacteer ons
Wanneer word je liefst telefonisch gecontacteerd?

Meer informatie?

Domaine Churchill

Winston Churchilllaan 253a
1180 Ukkel

50.8116127, 4.367363