M. Van Cauwenbergh

Ik ben meneer Van Cauwenbergh en ik woon al iets meer dan 2 jaar in Belle Alliance. Ik heb een lange carrière achter de rug bij de Europese Commissie waarbij ik in contact kwam met verschillende sectoren en heel wat landen. Talen vormen trouwens geen probleem voor mij. Nederlands is mijn moedertaal en ik heb talen geleerd zoals Engels, Duits en Spaans. Ik heb altijd veel gewerkt en zelfs na mijn pensioen kon ik niet stilzitten, ik had altijd wel iets te doen!

Wat vindt u het fijnste aan het woonzorgcentrum?

In vergelijking met mijn vorig woonzorgcentrum, is er een groot verschil. Wij worden gewaardeerd, het is hier comfortabel, het personeel is goed opgeleid en vriendelijk, er zijn activiteiten… Ik doe wel niet vaak mee omdat ik altijd wel iets anders te doen heb!

Samen met mijn echtgenote was het een moeilijke beslissing om ons huis, waarin we 65 jaar lang woonden, te verlaten. Maar onze huisarts en het gezonde verstand hebben ons doen inzien dat het de juiste keuze was. Dat is een raad die ik graag deel: neem op tijd de juiste voorzorgen en hecht niet te lang aan een bepaalde omgeving.

Wat zijn uw passies?

Ik ben al lang geïnteresseerd door de informaticawereld. Eigenlijk kan ik niet meer zonder de digitale mogelijkheden: ik bereid uitstappen voor en ik heb toegang tot informatie… Men kan mij ook steeds terugvinden in de tuin waar ik bewonder hoe planten en kruiden groeien. Daarnaast is fotografie één van mijn passies, vooral de kruising tussen oude foto’s en de bewerking ervan met moderne technologie!